torstai 27. kesäkuuta 2013

Proteiinipannari ja punnitus

Tänään oli punnitus. Viime kerrasta -1,9kg ja vaaka pysähtyi 115,1kg lukemiin. Loistava tulos... Mutta oon ollut viimeiset kaksi päivää kipeenä ja en oo pystynyt syömään oikeestaan mitään. Se vääristää vähän nyt tuloksia. Eli todellisuudessa pudotus oli vähän pienempi. Mutta silti. Sain 4 lahjakorttia lisää. Vielä kuukausi jäljellä ELCtä. Sitten olisi se ohi ja itsenäisesti sama jatkuu. 

Tänään meidän normi PT oli poissa, joten Jasmina toimi sijaisena. Ihana sijainen! Ja sain taas paljon hyviä vinkkejä. Niistä parhaan jaan tässä teille. 

Kyseessä on  on PROTEIINIPANNARI, jota oli pakko heti testata. Tässä ohje

Proteiiniohukaiset 2kpl

1 muna
2 valkuaista
1 dl rahkaa 
1/2 dl kaurahiutaleita
ripaus suolaa
kardemummaa
pari tl kanelia (tai oman maun mukaan)
2 lt öljyä paistamiseen

Laita tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon kaikki aineet, paitsi öljy. Aja tasaiseksi. Paista isolla pannulla kohtuullisella lämmöllä molemmin puolin. Tästä määrästä tulee kaksi lettua/pannaria. Tarjoile sellaisenaan tai kohmeisten/ tuoreiden marjojen tai hedelmien kanssa. 

Olivat aivan loistavia! Tein taikinan tuplana ja rahka oli 250g, joten laitoin vähän enemmän kaurahiutaleita. Tuli 6 lettua, kun tein pienellä pannulla. En tiedä miksi ohjeessa sanotaan isolla pannulla, koska menevät helposti rikki. Mutta kokeilkaa! Mä meen nyt lepäämään, jos tässä joskus tervehtyisi!

1 kommentti: